Mr Green sneglar på Nasdaq Stockholm

Ledningen undersöker möjlighet till notering på Nasdaq Stockholm.

Spelbolaget Mr Greens styrelse har gett ledningen i uppdrag att undersöka möjligheterna för en notering av bolagets aktier på Nasdaq Stockholm under 2016.

Så skriver bolaget i dagens delårsrapport som innefattar perioden för det tredje kvartalet.

En av anledningarna till att noteringen övervägs är att man vill fånga intresset hos utländska investerare och institutioner, säger Mr Greens vd Per Norman.

Bolaget har enligt Norman arbetat mot en notering på Stockholmsbörsen under flera år, och därmed också försökt kratta vägen bland annat genom att numera rapportera enligt IFRS-standard.

”Jag kan inte se att vi behöver genomföra några ytterligare stora implementeringar internt (inför noteringen SIX anm)”, säger Norman.

IFRS står för International Financial Reporting Standards.

 

 

nullnull

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.