Mystisk köpare bostadsspekulerar i Trumps barndomshem

I en snabb bostadsaffär har en hemlig köpare förvärvat Donald Trumps barndomshem som han planerar att auktionera ut redan i januari, skriver NY Post.
Mystisk köpare bostadsspekulerar i Trumps barndomshem - trump-wareham-place-700-394_binary_6814420.jpg

Donald Trumps barndomshem ligger på dressen 85-15 Wareham Place i Queens, New York. Säljarna köpte huset för drygt 780 000 dollar 2008. I samband med skilsmässan lades huset ut till försäljning i juni, tidigare i år.

Utgångspriset sattes till 1,65 miljoner dollar men sänktes senare till 1,2 miljoner dollar när försäljningen uteblev.

Nyligen dök en köpare upp som var villig att betala 1,25 miljoner dollar – om affären kunde stängas direkt, rapporterar NY Post.

Den nya ägaren har däremot inga planer på att bosätta sig i huset. I stället tänker den okände investeraren sälja bostaden på en auktion den 17 januari, bara några dagar innan Donald Trump svär presidenteden.

Enligt experter som NY Post talat med kan huset vara värt upp till tio miljoner dollar.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
Annons från Trapets
Annons från Invesco