Oklart om DiCaprio ska spela Putin

På tisdagen meddelade den ryska tv-stationen Dozhd att Hollywood-skådespelaren Leonardo DiCaprio tackat ja till att spela den ryska presidenten Vladimir Putin i en kommande film. Men uppgifterna om hans medverkan dementeras av filmbolagets vd.

Enligt tv-kanalen ska filmproduktionen äga rum i Ryssland och Europa. För produktionen står amerikanska Knightsbridge Entertainment.

Förutom DiCaprio ska, enligt Dozhd, ytterligare en Hollywood-kändis – Matt Damon – agera producent. Filmens premiär ska enligt tv-kanalen ske våren 2017.

Enligt två nära källor till produktionen ska filmen bära den ryskapresidentens efternamn, meddelar Dozh.

Under onsdagen skriver nyhetssajten The Wrap att uppgifterna om DiCaprio inte stämmer. Grant Cramer, vd för Knightsbridge Entertainment, uppger för The Wrap att de inte har pratat med DiCaprio och att de just nu ”för diskussioner med en känd regissör som är mycket intresserad”.

DiCaprio uttryckte så sent som i januari i år en önskan att spela den ryske presidenten i samband med en intervju med Welt am Sonntag.

– Putin skulle vara väldigt, väldigt, väldigt intressant. Jag skulle älska att få spela honom, uppgav DiCaprio till den tyska tidningen.

Fortsättning lär följa…

 

 

nullnull

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
Annons från Trapets