Pareto: Köpläge i Zalando

Pareto ser möjlighet till ytterligare uppsida i Zalando-aktien om bolaget kan leva upp till sina egna starka utsikter.
Pareto: Köpläge i Zalando - zalando-700_binary_6845021.jpg

Klädjätten hade en stark avslutning på 2018 som fick stöd av höjda tillväxt- och rörelsemarginalmål och uppgången återhämtade tidigare förluster under året. 

”Vi tolkar både Q4-resultaten och den efterföljande kapitalmarknadsdagen som ett överraskande starkt budskap från Zalando. De beskrivna utsikterna och strategin för verksamheten var långt över de allmänna förväntningarna på marknaden. Om bolaget kan göra framsteg i linje med de uppdaterade målen tror vi att aktien har mycket av ytterligare uppsida att hämta under de kommande 12 månaderna”, skriver Pareto i analysen där riktkursen 44 euro upprepas.

Kinnevik äger en tredjedel av Zalando.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
Annons från Invesco
Annons från Trapets