Hej, tack för din order! Din betalning är nu genomförd och ditt konto verifieras, var god och invänta e-mail med aktiveringslänk för att kunna använda ditt konto.
Välkommen, du har tillgång till Premium-materialet via ett samarbete med Telia Zone!

Precises ordförande till Starbreeze

2019-02-04 08:01

Starbreeze valberedning föreslår att Torgny Hellström blir ny styrelseordförande vid den extra bolagsstämma som hålls i mars. Nuvarande styrelseordförande Mikael Hjorth har meddelat att han avgår vid denna extrastämma.

Torgny Hellström är styrelseordförande i Precise Biometrics och DDM Holding. Han har tidigare varit vd i Anoto samt haft befattningar inom Ericsson och IBM.

Vidare föreslår valberedningens till extrastämman att Jan Benjaminson och Kerstin Sundberg väljs till nya ordinarie styrelseledamöter.

Jan Benjaminson är finanschef på esportbolaget G-Loot samt styrelseordförande i Level Eight. Han har tidigare varit vd och finanschef för Targeteveryone.

Kerstin Sundberg har de senaste 17 åren varit partner hos Deloitte. Hon har erfarenhet inom revision av stora och medelstora bolag samt M&A och Transaction services. Nuvarande uppdrag är styrelseledamot i och ordförande av revisionsutskottet i Fortnox.

Valberedningens fullständiga förslag till extrastämman samt ett motiverat yttrande kommer att meddelas på bolagets webbplats inför stämman. Om Torgny Hellström väljs till styrelsens ordförande vid den extra bolagsstämman i mars kommer han, i enlighet med bolagets valberedningsinstruktion, att utses till ledamot i valberedningen.

Direkt Affärsvärlden

Mest läst

Premiumnyheter

Aktuellt inom