Hej, tack för din order! Din betalning är nu genomförd och ditt konto verifieras, var god och invänta e-mail med aktiveringslänk för att kunna använda ditt konto.
Välkommen, du har tillgång till Premium-materialet via ett samarbete med Telia Zone!

Qlife Holding siktar på First North-debut i mars

2020-01-17 13:19

Medicinteknikbolaget Qlife Holding siktar på att göra debut på Nasdaq First North i början av mars.

Qlife Holding är svenskt moderbolag till det helägda danska medicintekniska dotterbolaget Qlife ApS, som har en patentsökt medicinteknisk produktplattform, Egoo, som består av ett mätinstrument med tillhörande kapslar och mjukvara. Varje kapsel innehåller ett test för en specifik biomarkör som kan mätas med ett blodprov.

Likviden från erbjudandet ska användas till förberedelser inför serieproduktion av Egoo-kapslarna, avsluta den senare delen av pågående valideringsstudier, fortsatt utveckling av Egoo-plattformen samt till marknads- och personalkostnader, framgår av ett pressmeddelande.

Inför First North-listningen genomför Qlife en nyemission av så kallade units om cirka 50 miljoner kronor före emissionskostnader. Av den totala emissionslikviden kommer Qlife före eventuell övertilldelning att tillföras 39,8 miljoner kronor efter kvittning och återbetalning av ägar- och brygglån samt emissionskostnader.

Emissionskursen är 12:30 kronor per unit, vilket motsvarar en teckningskurs per aktie om 12:30 kronor. Anmälningsperioden pågår 20 januari-7 februari. Första handelsdag på First North väntas bli den 2 mars.

Direkt Affärsvärlden

Mest läst

Premiumnyheter

Aktuellt inom