Välkommen, du har tillgång till Premium-materialet via ett samarbete med Telia Zone!
Vad trevligt att du vill logga in. Vi ser att du inte har ett aktivt konto. Var vänlig kontakta kundtjänst: 08-617 80 00

Ratosbolagets vd lämnar

2017-07-17 08:43
Ratos huvudkontor. Foto: Jörgen Appelgren/Affärsvärlden

Daniel Spasic lämnar sin roll som vd för Ratosdelägda TFS, verksamt inom kliniska studier. Det framgår av ett pressmeddelande.

James Utterback har utsetts till tillförordnad vd tills en permanent vd har rekryterats.

"Daniel har som grundare för TFS och under sina tjugo år som vd framgångsrikt med sin branschexpertis byggt och utvecklat TFS till ett internationellt bolag inom klinisk kontraktsforskning. TFS har under Daniels ledning positionerat sig som ett bolag med fokus på små- och medelstora life science-kunder. Daniel har nu, vid en naturlig tidpunkt då TFS tar nästa steg i sin tillväxtresa med en tydlig målbild och en väl definierad strategi, valt att lämna sin vd-roll i bolaget, säger Mikael Norlander, Senior Investment Director på Ratos och bolagsansvarig för TFS, i pressmeddelandet.

Daniel Spasic kommer att kvarstå som en viktig ägare i TFS med 40 procent av aktierna.

TFS har cirka 750 anställda. Tjänsteomsättningen per rullande 12 månader per 31 mars 2017 uppgick till 60,6 miljoner euro och rörelseresultatet (EBITA) till 6,5 miljoner euro.

Direkt Affärsvärlden

Mest läst

Premiumnyheter

Aktuellt inom