Välkommen, du har tillgång till Premium-materialet via ett samarbete med Telia Zone!

Silvia får egen bok

2010-11-08 09:03

En av författarna till den skandalomsusande boken "Den motvillige monarken" håller på att skriva på en ny bok som ska handla om drottningen Silvia uppger Expressen. Deanne Rauscher berättar att boken "Silvia – drottning till varje pris" fortfarande bara är i sin linda och att inget färdigt manus finns.

- Silvia är värd en bok. Jag förstår inte hur hon har stått ut med allt negativt som har kommit fram kring kungen, säger Deanne Rauscher till Expressen.

Tillsammans med Thomas Sjöberg och Tove Meyer har Deanne Rauscher skrivit "Den motvillige monarken” som redan efter första försäljningsdagen är slutsåld. En extra upplaga på 30 000 böcker trycks nu upp.

Deanne Rauscher medger att hon är ute efter en medförfattare till den nya boken.

- Jag är mer en researcher och skulle nog behöva en medförfattare säger hon till Expressen.

Vem författaren skulle kunna bli är inte färdigt men en av medförfattarna till ”Den motvillige monarken” Thomas Sjöberg är inte villiga att kommentera om han kommer att medverka även i den nya boken.

- Jag diskuterar inte vad vi kommer fram till i våra interna diskussioner. Men jag är egentligen inte alls intresserad av att sitta på min kammare och skriva ännu en bok, säger Sjöberg till Expressen.

Jonas Karström

Mest läst

Premiumnyheter

Aktuellt inom