Starbreeze begär förlängd rekonstruktion

Starbreeze har skickat in en begäran till Stockholms tingsrätt om att den pågående rekonstruktionsperioden ska förlängas med tre månader.
Starbreeze begär förlängd rekonstruktion - starbreeze-huvudkontor-700_binary_6947045.jpg

Spelutvecklingsbolaget Starbreeze beviljades den 3 december i fjol företagsrekonstruktion för moderbolaget och fem dotterbolag. Rekonstruktionen beviljades fram till den 3 mars i år. 
Bolaget har nu skickat in en begäran till tingsrätten om att företagsrekonstruktionerna i respektive bolag förlängs med tre månader. Rekonstruktören stödjer begäran. Det framgår av ett pressmeddelande. 

Starbreeze ska i enlighet med rekonstruktionsplanen fokusera på sin kärnverksamhet, spelutveckling och förlagsverksamhet. Bolaget har inlett ett arbete för att hitta samarbete med externa parter för att säkerställa att dessa verksamheter utvecklas på ett positivt sätt.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.