Tele2 lägger ner kontor i Örnsköldsvik

Tele2 har beslutat att stänga Com Hems kundtjänstkontor i Örnsköldsvik. Det innebär att 140 personer, varav cirka 70 anställda och 70 konsulter, förlorar jobbet.

Det uppger Tele2:s pressansvarige Joel Ibson till Nyhetsbyrån Direkt.

”Det är ett jättetufft besked att ge våra medarbetare. Det här beslutet är en del av vårt arbete i sammanslagningen mellan Tele2 och Com Hem, för att skapa ett gemensamt starkt och effektivt bolag”, säger han.

Totalt sett, efter fusionen med Com Hem, har Tele2 som mål att nå synergier på kostnadssidan om 900 miljoner kronor efter tre år. Tele2 bedömer också att intäktssynergier om 450 miljoner kronor kan nås inom fem år.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
Annons från Trapets