Välkommen, du har tillgång till Premium-materialet via ett samarbete med Telia Zone!
Vad trevligt att du vill logga in. Vi ser att du inte har ett aktivt konto. Var vänlig kontakta kundtjänst: 0770-457 102

Touchtech till Aktietorget

2017-10-13 14:47
Foto: Almi

Teknikbolaget Touchtech har godkänts för handel på Aktietorget med väntad första handelsdag 22 november.

Touchtech, som grundades 2008, utvecklar och säljer produkter med interaktiv mjukvara som installeras på större touchskärmar och används i fysiska miljöer såsom butiker, showrooms och mässor. Bland bolagets kunder finns bland annat Eton, MQ, Cervera, Odd Molly, Elkjøp, Apoteket, Mercedes, Volvo och Ford, enligt ett pressmeddelande.

Med noteringen vill Touchtech intensifiera sin marknadsbearbetning genom att anställa fler säljare, stärka sin positionering samt delta på relevanta mässor och evenemang, framgår det av pressmeddelandet. Ambitionen är även att inom kort expandera till fler länder.

Teckningskurs i den emission som genomförs före listningen ligger på 6:90 kronor per aktie och emissionsvolymen är högst 1,45 miljoner aktier. Kursen i teckningserbjudandet indikerar ett värde på befintliga aktier före nyemissionen om 39,9 miljoner kronor.

Som förutsättning för notering och bindande villkor för emissionens genomförande ska minst 60 procent av emissionen tecknas. Ett spridningskrav om 300 aktieägare är också en förutsättning för notering.

Direkt Affärsvärlden

Mest läst

Premiumnyheter

Aktuellt inom