Välkommen, du har tillgång till Premium-materialet via ett samarbete med Telia Zone!
Vad trevligt att du vill logga in. Vi ser att du inte har ett aktivt konto. Var vänlig kontakta kundtjänst: 08-617 80 00

Triss i köpråd från Börsveckan

2017-06-19 07:39
Foto: All over press

Pandora, Victoria Park och Vicore Pharma får alla köpråd av Börsveckan i sista utgåvan innan sommaren.

I veckans utgåva, som är halvårets sista, är rekommendationerna följande:

Boozt - Avvakta

Med snabbt växande kundbas och hög varumärkeskännedom har Boozt bra odds att lyckas inom internethandeln, anser Börsveckan.

"Men konkurrensen är tuff och marginalerna låga så det är ingen lätt match att bli riktigt lönsam", står det i tidningen som inte vill sätta köp till dagens värdering.

Victoria Park - Köp

Victoria är en stark aktör i en intressant nisch av fastighetsmarknaden. Trots en stark kursutveckling de senaste åren ser Börsveckan mer uppsida i aktien.

D Carnegie - Avvakta

Börsveckan föredrar Victoria framför konkurrenten D Carnegie, med hänvisning till att den sistnämnda har betydligt lägre substansvärdestillväxt, och att D Carnegies amerikanska huvudägare kanske inte har småspararnas bästa högt på agendan.

Vicore Pharma - Köp

Vicore har en solid vetenskaplig plattform i grunden och balansräkningen är stark i förhållande till bolagets förväntade kapitalbehov.

Novo Nordisk - Avvakta

Novo går bra operativt men tillväxtutsikterna har sänkts och oron är stor kring prispress på insulinmarknaden. Börsveckans rekommendation blir att avvakta.

Pandora - Köp

Smyckestillverkarens kursnedgång på 30 procent i år är inte befogad, enligt Börsveckan.

Börsveckan tar ett sommaruppehåll och stänger sin portfölj. Tidningen återkommer med en ny portfölj i nästa utgåva den 7 augusti. Den nuvarande portföljen ökade med 33 procent jämfört med avkastningsindex, som steg med 22 procent.

Direkt Affärsvärlden

Mest läst

Premiumnyheter

Aktuellt inom