Tv-profil går till Rejlers

Teknikkonsulten Rejlers anställer tv-journalisten Jesper Börjesson som Head of Learning med start i februari. Han ska leda satsningen på Rejlers Play, ett initiativ för att stärka kunskapsspridning internt och externt, skriver Rejlers i ett pressmeddelande.
Tv-profil går till Rejlers - jesper-borjesson-700_binary_6984271.jpg

Jesper Börjesson arbetar idag på TV4 och har under flera år varit programledare för Nyhetsmorgon.

– Jag vill vara med och bygga morgondagens samhälle och då kändes Rejlers som det naturliga valet. Jag har fått en mycket positiv bild av Rejlers kultur, ledarskap och den nya visionen. Jag tror att min erfarenhet och nyfikenhet kommer att kunna bidra till Rejlers nästa steg, säger Jesper Börjesson.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.