Ulf Svedulf ökar i BE Group

Ulf Svedulf har via bolaget Svedulf Fastigheter AB köpt ytterligare aktier i stålgrossisten BE Group varefter innehavet uppgår till lite mer än 1 miljon aktier, motsvarande nästan 8 procent av aktierna.
BE Group

Det framgår av ett flaggningsmeddelande som skickades ut under helgen.

Svedulf Fastigheter ägde 110.000 aktier i slutet av mars, enligt ägardatatjänsten Holdings. Därutöver ägde Svedulf Förvaltning AB 110.000 aktier och Alf Svedulf personligen 100.000 aktier.

I fredags mäklade Danske Bank ett par storposter i BE Group omfattandes 925.493 aktier, lika många som Swedbank Roburs innehav och lika många som Svedulf Fastigheter AB nu ökat med.

Ulf Svedulf är i och med ökningen, och allt annat lika, numera BE Group näst största ägare efter Tractions som har drygt 22 procent av aktierna.

”Svedulfkoncernen är verksam inom en rad branscher. De olika innehaven inkluderar fastigheter, travsport, sågverk, textil och bilförsäljning”, skriver bolaget, med bas i skånska Åstorp, på sin hemsida.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
Annons från Invesco
Annons från Trapets