Utfrågning av Shkreli skjuts på framtiden

2016-01-25 16:26 Affärsvärlden SIX

Utfrågningen av Martin Shkreli av en kongresskommitté planerad till tisdagen är framskjuten med anledning av det omfattande snöovädret som drabbat den amerikanska östkusten. Det uppger CNBC på Twitter. Nytt datum är den fjärde februari.

Den forna hedgefondsförvaltaren Martin Shkreli var planerad att under tisdagen inställa sig för en utfrågning av en kongresskommitté. Frågorna skulle enligt den information som kommunicerats i förväg komma att vara inriktade på trender inom prissättning på läkemedel.

Det kommer nu ta ytterligare en dryg vecka innan Shkreli, som uppvisat tecken på en inte alltför hög moral, kommer att närvara vid utfrågningen han blev kallad till den 11 januari.

Shkreli blev i mitten av december arresterad med anledning av att ha använt aktier i ett bolag som han tidigare var vd och grundare av för att betala andra skulder. Han slängdes senare ut från det bolaget och stämdes därefter av styrelsen.

Till tisdagen var även Valeants tillfälliga vd Howard B. Schiller och Turing Pharmaceuticals affärsutvecklingschef Nancy Retzlaff planerade för utfrågningar. Shkreli var tidigare vd för Turing.

Affärsvärlden SIX

Premiumnyheter

Aktuellt inom