Castellum presenterar ny ledning

Fastighetsbolaget Castellum presenterar idag en ny ledning för bolagets organisation. Bland annat ska en ny ledningsgrupp om 12 personer tillsättas.
Foto: Caatellum

Utöver den nya ledningsgruppen har bolaget rekryterat en ny finanschef och chefsjurist från Corem, i form av Jens Andersson och Malin Löverborg. Samtidigt är Castellum i färd med att tillsätta en ny CFO. Det framgår av ett pressmeddelande.

– Jag ser verkligen fram emot att tillsammans med denna laguppställning utveckla Castellum till Nordens ledande kommersiella fastighetsbolag. Vi har tillsammans en bred branschkompetens, ett stort affärskunnande och ett starkt ledarskap för att bidra till stärkt konkurrenskraft, kommenterar vd Rutger Arnhult.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.Här hittar du Afv Fastighet