Concordia får straffavgift

Finansinspektionen beslutar att Concordia ska betala särskild avgift om 15.000 kronor för underlåtenhet att inom föreskriven tid anmäla ändring i kretsen av personer med insynsställning i bolaget.

Det följer av ett beslut från Finansinspektionen.

Concordia har anmält att insynsställning för Jens Ole Hansen upphörde den 23 april 2013, anmälan kom in till finansinspektionen den 18 december 2013. Den 28 februari 2014 tog Finansinspektionen upp frågan om bolagets anmälan har kommit in för sent och om bolaget därför ska betala en särskild avgift.

Finansinspektionen kommer att fakturera avgiften när beslutet har vunnit laga kraft.

 

 

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.