De är nominerade i Årets Bolagsjurist 2017

I kväll avgörs det vem som 2017 blir utsedd till Årets Bolagsjurist. Totalt åtta personer är nominerade i de tre kategorierna Årets Bolagsjurist 2017, Årets Deal 2017 och Årets Rising Star 2017.
De är nominerade i Årets Bolagsjurist 2017 - BOLAGSJURIST_binary_6835242.jpg

För fem år sedan instiftade Vinge, tillsammans med Bolagsjuristernas Förening och tidningen Affärsvärlden, ett pris – Årets Bolagsjurist. Ikväll, den 23 mars är det dags att dela ut priset till Årets Bolagsjurist 2017.

Nytt för i år är att man utöver Årets Bolagsjurist även kommer att dela ut två priser i de nya katergorierna: Årets Deal och Årets Rising Star.

Här är finalisterna i de olika kategorierna

Årets Bolagsjurist 2017

Marcus Palm, Välinge

Niklas Lundquist, Intrum Justitia

 

Årets Deal 2017

Niclas Nelson, Gränges

Anna Svärdemo Alander, Randstad

Jacob Landén, ÅF

 

Årets Rising Star 2017

Rickard Dahlgren, ÅF

Anders Hilmansson, Apsis

Rebecca Fallberg, Avanza

En ”förvånad men jätteglad” Anna Christiernsson från Fortum Värme blev förra årets vinnare i Årets bolagsjurist. Vilka som blir de lyckliga vinnarna ikväll återstår att se.

Jurys består av

Aja Westman, Legal Director HVDC (incl OWC), ABB

Bengt Gustafson, Senior Vice President & Senior Advisor to Group Management, Securitas AB

Göran Norén, Avdelningschef Näringspolitik, Svenskt Näringsliv

Erik Wahlin, chefredaktör Affärsvärlden

Bertil Villard, advokat Advokatfirman Vinge KB

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.