Platsannonser

EY Consulting söker Senior Consultants och Managers inom IT-risk i Stockholm

EY är ett världsledande företag inom affärsrådgivning, revision, redovisning, skatt och transaktioner. Vi vill att allt vi gör ska bidra till att affärsvärlden och arbetslivet fungerar bättre – för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i. Det börjar med en företagskultur som ger dig praktiska erfarenheter och möjligheten att utvecklas i den riktning du själv önskar. Vår ambition är att tiden på EY ska vara den mest värdefulla i karriären – oavsett om du stannar hos oss eller går vidare till en annan arbetsgivare. Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/se/karriar samt i sociala medier och på vår blogg, karriarbloggen.ey.com

Nu söker vi ytterligare medarbetare till Technology Risk som är en del av EY Consulting.

Om Technology Risk

Digitaliseringen ökar alltmer och teknik och IT driver på nya affärsmodeller, samarbeten och ökad effektivisering parallellt med att de regulatoriska kraven blir allt mer omfattande. Samtidigt ökar också riskerna och frågor som t.ex. integritet, systemsäkerhet och ansvarsfördelning kommer allt högre upp på företagens agenda.

På Technology Risk levererar vi hållbara lösningar till våra kunder genom att t.ex. identifiera de mest relevanta IT-riskerna, analysera hur dessa kan påverka verksamheten och hur de på bästa sätt ska hanteras. Vårt syfte är att skapa förtroende på marknaden, emellan organisationer och personer, och skapa affärsnytta utifrån risk där affär och teknologi i ett ökande tempo närmar sig varandra.

Varje kund hos oss är unik och har varierande behov vilket betyder att vi skräddarsyr lösningar och arbetar brett. Hos en del kunder genomför vi IT-granskningar medan vi hos andra t.ex. levererar tredjepartsrapporter eller arbetar som implementationskonsulter.

Vi ser stor tillväxt inom vårt område där en allt större andel av våra projekt är utanför den traditionella externrevisionsaffären med ökat fokus på rådgivning och implementation.

Om rollerna

Som konsult på Technology Risk kommer du arbeta med ett stort spektrum av kunder, både inom privat och offentlig sektor både nationellt och internationellt.

Typexempel på uppdrag kan t.ex. vara att genomföra en riskanalys av den interna kontrollen av ett företags IT-system eller att utvärdera en kunds processer och ge råd kring hur dessa kan förbättras för att efterleva regulatoriska krav samt öka förtroendet hos de egna kunderna och/eller marknaden. Det är i detta arbete också viktigt att förstå den tekniska utvecklingen med nya IT-tjänster och systemlösningar, och hur dessa kan påverka kundens risker. Vilka risker finns t.ex. med ökad automatisering? Kan man lita på kontrollerna hos en extern molntjänst-leverantör? Hur skyddas kundens information om den hanteras av en tredje part?

Som Senior Consultant kommer du både arbeta självständigt med dessa frågor samt leda och driva projekt och team för att säkerställa leverans mot kund. Du ska både kunna axla rollen som revisor och rådgivare och ha en vilja att driva och utveckla vår affär.

Som Manager förväntas du självständigt leda större multidisciplinära team samt även ansvara för kundrelationer, vilket t.ex. innefattar att identifiera affärer och analysera ytterligare behov hos kunden. Du förväntas också ta ett större ansvar i utveckling och implementering av nya lösningar för att möte de utmaningar våra kunder står inför och bidra i utvecklingen av vår leverans inom IT-riskområdet.

Om dig

Vi söker dig med akademisk examen och med minst två års relevant arbetslivserfarenhet inom IT-riskhantering, t.ex. som IT-revisor eller konsult som gillar att arbeta i team. För att kunna axla rollen som Manager bör du ha cirka fem års erfarenhet. Har du erfarenhet av att driva och leda projekt är detta mycket meriterande, likaså om du har arbetat på någon av de större revisionsbolagen.

För att lyckas och trivas hos oss är det viktigt att du som person är driven, ambitiös och strukturerad. Det är vidare viktigt att du är lyhörd, social och kommunikativ med god förmåga att både arbeta självständigt och i team. Vi ser också gärna att du brinner för teknik och de nya möjligheterna kring den teknologiska utvecklingen och hur vi kan hjälpa våra kunder att skapa förtroende och affärsnytta i den allt mer komplexa miljön av teknik och ekosystem.

Vad vi erbjuder dig

Inom EY finns det mycket stora utvecklingsmöjligheter och vi kommer erbjuda dig spännande och utvecklande uppdrag med spridning på branscher och företag. Då vi är ett internationellt företag med många globala kunder finns även möjlighet att arbeta utomlands och i internationella projekt.

Du kommer att:

  • Styra din utveckling och ambitioner genom en individuell utvecklingsplan och en egen karriärcoach
  • Vara en del i ett globalt nätverk av konsulter och utvecklas av våra industriledande experter
  • Lära dig arbeta i högpresterande team och skapa affärsrelationer med kunder och kolleger Vara en del av ett mångsidigt team av konsulter med ett internationellt synsätt och samarbetskultur
  • Lära dig att förstå vad våra kunder behöver förändra för att utveckla sin verksamhet
  • Lära sig riskhantering och intern kontroll
  • Utveckla ditt teknikkunnande

Ansökan

Låter detta intressant? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Urval sker löpande. Ansök därför redan idag.

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment. För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Peter Ekström på tel. 070 813 51 85 eller peter.ekstrom@sharprecruitment.se