Platsannonser

Paralegal till Kungsleden

Kungsleden är människor som skapar platser och upplevelser för människor. Genom att förvalta och utveckla attraktiva och hållbara platser ser vi till att människor får ett bättre och mer inspirerande arbetsliv. Kungsleden är en långsiktig fastighetsägare med fokus på kommersiella fastigheter i svenska tillväxtregioner. Per den 31 december 2020 ägde vi 211 fastigheter med ett sammanlagt bokfört värde på 40 718 Mkr. Kungsleden (KLED) är noterat på Nasdaq Stockholm Large Cap.

Är du en ordningsam och systemsmart glädjespridare som är nyfiken på att jobba i Sveriges mest jämställda fastighetsbolag? Nu söker vi en paralegal till vårt kontor i Stockholm.

Vilka är vi?

Kungsleden är en organisation som är professionella i allt vi gör och hur vi agerar. Vi är ambitiösa och anstränger oss lite extra för att ständigt förbättra och leverera hög kvalitet i varje detalj. Vi är affärsmässiga och ser alltid till kundens bästa samtidigt som vi har en förmåga att avväga kundens intresse mot våra egna.

Du kommer till en arbetsplats där vi visar respekt och omtanke om varandra, våra kunder och vår omvärld. Genom att ha ett öppet och inkluderande förhållningssätt hjälps vi åt för att utveckla Kungsledens och våra kunders verksamhet samt förbättra samhället vi verkar i.

Genom att vara professionella, visa omtanke, vara engagerade och lösningsorienterade samt visa uppskattning för varandra skapar vi arbetsglädje.

Vad kan vi erbjuda dig

Som paralegal på Kungsleden kommer du att arbeta från vårt nya och fräscha huvudkontor. Vi är runt 130 medarbetare varav 70 av oss sitter på huvudkontoret, och alla hos oss arbetar både brett, högt och lågt.

Hos oss kommer även du få en bred roll som du kan utvecklas i genom de utmaningar som de olika delarna i rollen innefattar. Som paralegal kommer du att vara en del av juridikavdelningen och rapportera direkt till chefsjuristen. Du kommer även vara ett stöd för ledningsgruppen och till viss del även för kommunikations- och marknadsavdelningen.

I dina arbetsuppgifter kommer bland annat, men inte bara, ingå:

  • Stöd till juridikavdelningen genom kvalificerad support i syfte att avdelningen ska kunna arbeta så bra och kostnadseffektivt som möjligt.
  • Upprätta utkast till styrelseprotokoll, administrera styrelseutskick samt underskrifter och bilagor till protokoll, styrelsearvoden, utlägg, mötesbokningar,  upprättande av avrapporteringsdokument, introduktion av nya ledamöter, hantering av utvärderingar efter styrelsemöten samt att vara kontaktperson gentemot styrelseledamöterna m m.
  • Dokumenthantering, bland annat att formatera dokument, mallar, avtal och presentationer (word, excel, ppt) samt upprätta/redigera dokument såsom presentationer och listor.
  • Föra loggböcker i InsiderLog.
  • Vara systemansvarig för styrelseportalen TeamEngine, MAR-verktyget InsiderLog, GDPR-verktyget Qnister, signeringsverktyget Scrive, avdelningsrummen för juridik och avtalshantering i dokumenthanteringssystemet Metashare och visselblåsartjänsten WhistleB, och/eller liknande system. Det innebär bland annat licens- och behörighetsadministration, kontakter med supporten, budgetering och fakturahantering.
  • Arrangera internutbildningar och presentationer som hålls av juridikavdelningen.

Som stöd till ledningsgruppen och kommunikations- och marknadsavdelningen kommer du att vara behjälplig vid till exempel interna och externa konferenser, täcka upp för VD-assistenten vid behov, vara behjälplig med interna och externa bolagspresentationer, uppdatera Kungsledens bildbank samt vara behjälplig vid koncernevents.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har minst några års erfarenhet av likande arbete på advokatbyrå eller juristavdelning på bolag. Har du erfarenhet av bolagsstyrningsarbete är det meriterande.

Det är viktigt att du har ett ordningssinne, god datorvana och van användare av både Microsoft Office samt andra digitala stödsystem. Som person bör du ha god social förmåga, vara mycket serviceinriktad, strukturerad, noggrann och gilla att arbeta både proaktivt, självständigt och initiativrikt. Vidare bör du vara driven, ha lätt för att lära dig, vara prestigelös men samtidigt ha hög integritet eftersom du kommer att hantera information av stor vikt för bolaget.

För att klara av arbetet måste du ha oklanderlig hantering av svenska i både tal och skrift samt ha goda kunskaper i engelska.

Frågor och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. För frågor angående Kungsleden eller rollen, vänligen kontakta Zarina Virsholm på 0733 99 07 27 eller på zarina.virsholm@sharprecruitment.se.

Din ansökan ska bestå av ett CV, personligt brev samt andra relevanta betyg och intyg. Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande så ansök gärna idag.

Varmt välkommen med din ansökan.

Kontakt

Sharp Recruitment & Consultants

Zarina Virsholm, ansvarig rekryterare, tel. 0733 99 07 27 och mail zarina.virsholm@sharprecruitment.se

 

Vi är ett fastighetsbolag som ser längre än till fastigheterna. Vi ser till hela området, för vi tror att en arbetsplats där människor trivs, börjar innan du kommer in genom dörrarna. Vi ser till framtiden och tänker hållbart i allt vi gör, så att vi 2035 ska vara klimatpositiva. Och sist men inte minst —vi ser till dig. Att du och dina medarbetare mår bra på en plats där ni kan utvecklas är vår främsta drivkraft. Av dessa anledningar ligger ofta våra fastigheter i kluster, så att vi kan vara med och forma utvecklingen i hela området, som att plantera träd, sätta upp belysning eller se till att det finns möjlighet för dig att träna på lunchen. Välkommen till oss på Kungsleden.