Platsannonser

Toyota Material Handling söker bolagsjurist

Toyota Material Handling har som målsättning att vara global marknadsledare inom produkter för materialhantering. Den europeiska delen – Toyota Material Handling Europe (TMHE), med ca 12 000 anställda och fyra fabriker i Sverige, Frankrike och Italien samt ett tjugofem-tal säljbolag i lika många länder – tillhandahåller allt från traditionell materialhantering till automatiserade och integrerade helhetslösningar inom logistik. Till huvudkontoret i Mjölby söker TMHE nu två bolagsjurister.

Arbetsbeskrivning:

Som bolagsjurist på THME blir du en del av bolagets juristavdelning som utgör en legal stödfunktion huvudsakligen till den europeiska verksamheten. Avdelningen är också ansvarig för compliance med fokus på riskhantering. Du kommer att arbeta i en bred juristroll med allmän affärsjuridisk rådgivning. Framför allt kommer du utgöra ett juridiskt stöd till bolagets centrala säljavdelningar. Fokus i arbetet kommer bestå av upprättande och förhandling av komplexa kommersiella avtal med våra större multinationella kunder och partners. Rollen kräver ett intresse för teknik och en förmåga att applicera juridiken på nya tekniska förutsättningar. Du kommer även att arbeta proaktivt med avtal och utbildningar inom organisationen.

Vem är du?

Vi söker dig med juristexamen och minst 5 års yrkeserfarenhet. Vi tror att du har erfarenhet av att arbeta med ovan beskrivna arbetsuppgifter från bolag och/eller affärsjuridisk byrå. Du är van att arbeta självständigt, du är en duktig jurist med stor förhandlingsvana och du har ett utpräglat kommersiellt intresse, gärna med internationell erfarenhet. Erfarenhet av kommersiella avtal är viktigt och om du även har erfarenhet av immaterialrätt, mjukvara och rättighetsfrågor eller erfarenhet från industrin så är det meriterande.

Då stor del av arbetet har internationell prägel är mycket goda kunskaper i engelska i såväl tal som i skrift en förutsättning. Som jurist är du affärsmässig, pragmatisk och resultatorienterad. Du är ansvarstagande och har stor integritet. Som person är du prestigelös, driven och positiv. Du är pålitlig, kommunikativ och har lätt att knyta kontakter med kollegor och kunder. Du har vidare ett intresse för att skapa struktur i arbetet.

Du erbjuds:

Du erbjuds en stimulerande och utvecklande roll i en entreprenöriell miljö där du ges möjlighet att arbeta brett inom affärsjuridiken i en stor internationell koncern. Arbetet är mycket varierande och täcker ett brett spektrum av legala frågor. Du blir vidare en del av ett härligt juristteam där man arbetar tillsammans för att nå bästa möjliga resultat.

Ansökan:

I denna rekryteringsprocess samarbetar Toyota Material Handling Europe med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urvalsprocessen sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via email. För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Karlsson på nummer 073 690 50 18 alt via matilda.karlsson@jurek.se

Välkommen med din ansökan!

För mer information om verksamheten se: www.toyota-forklifts.se