Platsannonser

Unibail-Rodamco-Westfield söker bolagsjurist

Under en föräldraledighet söker vi nu en jurist som vill bli en del av vårt juristteam, med start i februari 2022. Tjänsten löper under 12 månader med eventuell möjlighet till förlängning.

Arbetsbeskrivning:

I rollen som bolagsjurist hos oss kommer du att bli en del av vårt juristteam och tillhandahålla juridisk rådgivning till övriga delar av organisationen i både Sverige och Danmark. Fokus i rollen kommer att ligga på upprättande och förhandling av kommersiella hyresavtal, andra fastighetsrättsliga avtal och relaterade frågor. Du kommer bl. a. att biträda vår leasingavdelning vid hyresförhandlingar, ge löpande juridisk rådgivning inom hyres-/fastighetsrätt samt hantera ärenden inför hyresnämnd och domstol. Du kommer även att arbeta med GDPR, compliance, marknadsrätt och allmän affärsjuridisk rådgivning. I din roll kommer du även att hålla interna utbildningar inom främst hyresrätt och allmän avtalsrätt.

Vem är du?

Vi söker dig som efter avslutad juristutbildning har arbetat omkring fem år på advokatbyrå, bolag eller myndighet och har särskild erfarenhet av kommersiell hyresrätt och fastighetsrätt. Vi ser också gärna att du har erfarenhet inom dataskyddsfrågor och compliance. Du har vidare ett stort intresse för branschen och en praktisk förståelse för verksamheten och affären.

Som person är du driven, strukturerad och har en förmåga att ta egna initiativ och fatta beslut. Du är en lagspelare och vill alltid leverera högkvalitativ juridisk rådgivning. Du motiveras av arbete i en internationell miljö som präglas av ett högt tempo. Du är vidare van att arbeta självständigt, är kommunikativ och har lätt för att samarbeta.

Då vi är ett internationellt bolag så kommer arbetet till viss del att utföras på engelska och du måste därför behärska engelska obehindrat både i tal och skrift.

Du erbjuds:

Vi erbjuder dig en möjlighet till utveckling i en spännande roll på ett stort internationellt och marknadsledande bolag som satsar på sina anställda. Du erbjuds vidare en självständig roll där du kommer att få ta stort eget ansvar. Tjänsten är en visstidsanställning under 12 månader med eventuell möjlighet till förlängning och du kommer vara placerad på vårt fina huvudkontor i centrala Stockholm.

Ansökan:

I denna rekrytering samarbetar Unibail-Rodamco-Westfield med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via email utan ansökan sker vi Jureks hemsida www.jurek.se. För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Karlsson på telefon: 0736 90 50 18 alternativt matilda.karsson@jurek.se

Vi ser fram emot att höra från dig redan idag!

Om verksamheten:

Unibail-Rodamco-Westfield är det ledande kommersiella fastighetsbolaget i Europa som äger och driver några av de främsta köpcentrumanläggningarna i Norden såsom Täby Centrum, Westfield Mall of Scandinavia, Nacka Forum, Solna Centrum samt Fisketorvet i Köpenhamn. Bolaget har ett starkt fokus på högkvalitativa kommersiella fastigheter med tyngdpunkt på köpcentrum.