Alltmer digital 117-åring

Sista numret av Affärsvärlden före sommaren, det som publiceras i nästa vecka, är ett digitalt specialnummer. För dig som hade Affärsvärlden förra året är det ett inte helt obekant format: ett reportage som sträcker sig över en hel tidning skrivet av prisbelönta journalisten Ronald Fagerfjäll. Förra gången blickade vi in i framtiden. Den här gången är det en tusenårig historia. Jag ska inte avslöja mer.

Allt fler vill läsa sin Affärsvärlden digitalt. Vi har därför gjort det ännu enklare att läsa och bläddra i veckomagasinet direkt på Affarsvarlden.se. Där finns också nummer från flera år tillbaka. Precis som tidigare finns också Affärsvärldens app för telefon eller läsplattor, där du också kan läsa magasinet i sin helhet.

Postdistributionen fungerar allt sämre och den nya postlagen gör inte saken bättre. Numera behöver inte Postnord dela ut Affärsvärlden på utgivningsdagen, även om vi betalar A-porto. Det är frustrerande. Så många som möjligt får i dag Affärsvärlden med morgontidningsbudet. Tyvärr kan vi inte erbjuda den tjänsten åt alla, även om vi gärna skulle vilja det.

Fördelen med att läsa digitalt är att du alltid kan läsa Affärsvärlden redan klockan 18.00 på kvällen före den ordinarie utgivningsdagen – oavsett var i världen du är. Räkna med att det framöver blir fler digitala artiklar och andra spännande tjänster som ingår i din prenumeration, men som kräver att du loggar in.

Bara för prenumeranter.

Välkommen till Strandgatan

På Strandgatan 22 i Visby har Affärsvärlden och Deloitte vår gemensamma scen under Almedalsveckan. För sjunde året i rad presenterar vi ett tiotal seminarier om ekonomi, börs, samhälle och politik. Läs mer på affarsvarlden.se/almedalen.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.