Från sött till salt i New York

Hon är tvåstjärnigt prisad av Guide Michelin men räds inte att kavla upp ärmarna på kockrocken. Köksmästare Emma Bengtsson vid Aquavit i New York älskar hantverket. ”Men det är klart att jag vill ha den där tredje stjärnan”, säger hon.
Från sött till salt i New York - emma-bengtsson-700_binary_6948343.jpg

Krogbibeln Guide Michelins makt över kockar världen över är omätbar. När den skandinaviska restaurangen på Manhattan i New York, Aquavit, tilldelades två stjärnor, blev svenska Emma Bengtsson en av två kvinnor i hela USA med den statusen.

Köksmästaren är ingen utstuderad strateg. Saker och ting får ta den tid de tar.

Prenumerera

Detta innehåll kan läsas av dig som är prenumerant.

Har du redan ett konto? Logga in för att läsa vidare.

Dator, läsplatta och mobiltelefon.

Premium

  • Dagsfärska analyser och artiklar via nyhetsbrev
  • Magasinet digitalt eller hem i brevlådan
  • Över 500 aktieanalyser per år
  • Unika investeringsverktyg och portföljer
  • Färre annonser och en bättre läsarupplevelse
  • Och mycket mer
479 kr  / per månad

Vill du se fler alternativ? Läs mer här

Annons från Trapets