Ibrahimovic rekord i fara

I fjol sålde fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimovic sin Malmö-villa för 30 miljoner kronor. Nu säljs en villa, bara några kilometer därifrån, för ett utgångspris i samma härad.

År 2007 köpte Zlatan Ibrahimovic en villa på Grönvångsgatan 2 i Malmö för 30 miljoner kronor. Enligt uppgifter i Kvällsposten lät fotbollsstjärnan därefter renovera upp fastigheten för lika mycket till.

Våren 2012 lades villan ut till försäljning men först i juni i fjol såldes den. Köpare var NHL-proffset Carl Söderberg som betalade 30 miljoner kronor.

De båda försäljningarna av villan på Grönvångsgatan 2 är fortfarande prisrekord för en bostad i Malmö.

Nu har dock en utmanare dykt upp hos fastighetsmäklaren Residence. Villan ligger på Gustavsgatan 2 A, knappt fyra kilometer söderut längs samma kustremsa, jämfört med Calle Söderbergs hus.

Enligt bostadsannonsen rör det sig om en Jugendvilla på 524 kvadratmeter som byggdes 1904. Utgångspriset är satt till 29,9 miljoner kronor.

”Säljaren har gjort en exceptionell renovering och restaurering”, skriver ansvarig fastighetsmäklare Jonas Martinsson i ett mejl till Sydsvenskan.

 

 

nullnull

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
Annons från Trapets