Katt höjde bostadsvärdet med en miljon

Katt är cash i Australien. Det bevisar en budgivning på ett hus i Melbourne nyligen.

Budgivningen på familjen Perceval hus i Melbourne, Australien, startade i förra veckan.

När priset låg på drygt två miljoner dollar ringde mäklaren och
frågade om familjens katt, Tiffany, kunde ingå i köpet. I gengäld skulle köparen höja budet med 140 000 dollar, drygt en miljon kronor, skriver Herald Sun.

Budgivarens barn hade blivit så förälskade i katten under visningen att familjen även ville köpa den. Därmed skulle katten, som bott i huset hela sitt liv, slippa flytta.

Familjen har valt att acceptera erbjudandet. Den 19-årige sonen var däremot inte särskilt glad över att sälja Tiffany,som han köpt för fyra år sedan.

Enligt en undersökning bland Herald Suns läsare skulle drygt 70 procent aldrig sälja sin katt för 140 000 dollar.

 

 

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
Annons från Invesco
Annons från Trapets