Prinsessan Madeleine hyr ut lyxlyan i New York

Prinsessan Madeleine och hennes make Chris O’Neill har i smyg köpt en lägenhet på Manhattan i New York som paret nu hyr ut för drygt 60 000 kronor i månaden, rapporterar Expressen.

Nyligen berättade paret i SVT-programmet ”Året med kungafamiljen 2014” att de tänker lämna New York och flytta till Europa.

De har därför sagt upp hyreskontraktet till den 130 kvadratmeter stora hyresrätten på Upper East Side på Manhattan i New York, som paret bott i.

Enligt Expressen köpte paret även en mindre lägenhet i samma hus den 1 november 2013. Den cirka 70 kvadratmeter stora bostaden köptes genom företaget Warwick International för knappt 1,9 miljoner dollar.

Sedan dess har priserna i området stigit med minst 10 procent och bostadens nuvarande värde beräknas till drygt 2 miljoner dollar, närmare 16 miljoner kronor med dagens valutakurs.

Hovet bekräftar för Expressen att prinsessan och hennes make köpt lägenheten och att den nu är under uthyrning. Månadsavgiften ligger på drygt 60 000 kronor, skriver tidningen.

 

 

nullnull

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
Annons från Invesco
Annons från Trapets