Savoie på Systembolaget

Att utbudet är begränsat kan delvis förklaras med att vinerna konsumeras lokalt samt att odlingsarealen är liten.

Slutet av 1800-talet var katastrofalt för stora delar av den europeiska vinbranschen. Vinlusen och andra sjukdomar decimerade vinranksbeståndet och när man väl löst problemen kring sekelskiftet hade järn­vägen gjort att det inte längre var lönsamt att producera större volymer vin i svalare distrikt.

Prenumerera

Detta innehåll kan läsas av dig som är prenumerant.

Har du redan ett konto? Logga in för att läsa vidare.

Dator, läsplatta och mobiltelefon.

Premium

  • Dagsfärska analyser och artiklar via nyhetsbrev
  • Magasinet digitalt eller hem i brevlådan
  • Över 500 aktieanalyser per år
  • Unika investeringsverktyg och portföljer
  • Färre annonser och en bättre läsarupplevelse
  • Och mycket mer
479 kr  / per månad

Vill du se fler alternativ? Läs mer här

Annons från Alligator Bioscience
Annons från VECKANS FÖRETAG