Hej, tack för din order! Din betalning är nu genomförd och ditt konto verifieras, var god och invänta e-mail med aktiveringslänk för att kunna använda ditt konto.
Välkommen, du har tillgång till Premium-materialet via ett samarbete med Telia Zone!

Superrea på Sveriges ”dyraste” sommarhus

2013-07-29 13:58

Efter att det omskrivna sommarhuset legat ute för försäljning i närmare 2 000 dagar har ägaren fått nog och sänkt prislappen med hela fem miljoner kronor.

I fredags fick ägaren till den svårsålda fastigheten på Sankta Toras väg 18 i Torekov nog och sänkte utgångspriset med fem miljoner kronor till 14 750 000 kronor. Det är en sänkning med 25 procent.

Sänkningen kom exakt 1968 dagar efter det att fastigheten lades ut till försäljning den 6 mars 2008.

- Sänkningen sker på säljarens eget initiativ. ”Nu ska det bort”, säger han. På lördag är det visning och jag förväntar mig att det händer saker nu, säger ansvarige mäklaren Thomas Darpö till Affärsvärlden.

Buden har dock inte uteblivit under tiden som sommarhuset legat ute till försäljning. Thomas Darpö har tidigare berättat för Affärsvärlden att ägaren till fritidshuset fått ett bud på 16 miljoner kronor men tackat nej.

Affärsvärlden har också tidigare rapporterat om att flera liknande objekt i Torekov varit svårsålda och att ägarna tvingats sänka utgångspriserna. Läs mer om det här.

Ola Söderlind

Mest läst

Premiumnyheter

Aktuellt inom