Innehåll från annonsör

Så når du nya kunder med Affärsvärlden

Vad kan vara bättre än att kommunicera direkt med beslutsfattarna när du vill nå ut till nya kunder? Det har du möjlighet att göra i samarbete med Affärsvärlden.
Så når du nya kunder med Affärsvärlden - target-1955257_1280_binary_6944226.jpg

Varje dag söker sig tiotusentals läsare till Affarsvarlden.se för att ta del av de senaste börs-, ekonomi- och finansnyheterna . Läsarna är välutbildade beslutsfattare inom svenskt näringsliv som söker sig till Sveriges ledande affärsmagasins* nyhetssajt för att innehållet hjälper dem att lyckas i sina yrkesliv, men även för att ta del av investeringstips som intresserar dem privat.

På Affarsvarlden.se kan ni som företag nå ut till nya kunder genom riktad annonsering i sajtens nyhetsflöde. Att investera i nativeannonsering (annonsmärkta artiklar med riktade budskap som är relevanta och intressanta för den målgrupp ni vill nå) är ett smart och kostnadseffektivt sätt att få ut rätt information till rätt mottagare – det vet vi efter att ha hjälpt hundratals företag med deras marknadsföring.

Vårt budskap är kort och enkelt: Vi hjälper dig att nå ut till nya kunder. Vilket är ditt?

Vill du veta med om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag? Ta kontakt med oss i dag för ett helt förutsättningslöst samtal om vilka möjligheter vi kan skapa tillsammans.

Läs mer om Affarsvarlden.se och hitta din kontaktperson här.

* Affärsvärlden har 22 år i rad utsetts till bästa affärsmagasin i en undersökning bland börs-vd:ar, finanschefer, ir-chefer och aktieproffs.

Denna artikel är en annons, den är inte skriven av journalisterna på Affärsvärldens redaktion
Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.