”Smartare att teama upp”

Heidi K Gardner föreläser inom juridik och ledarskap på Harvard Law School. Hon är övertygad om att advokatbyråer behöver både fördjupad kunskap om sina klienter och breddad expertis.

Det är i slutet av januari och advokatbyrån Hannes Snellman anordnar en konferens, Nordic General Councel Summit, för chefsjurister på Stockholmskontoret vid Kungsträdgården. Dagens huvudtalare är Heidi K Gardner, filosofie doktor vid Harvard Law School. Till vardags föreläser hon inom juridik och ledarskap på Harvard Law School och har även tjänstgjort vid Harvard Business School. Innan dess -arbetade hon som managementkonsult på McKinsey och som manager på Procter & Gamble. Heidi K Gardner har författat samt varit medförfattare till ett stort antal böcker, artiklar och fallstudier. Hennes första bok, Leadership for Lawyers: Essential Strategies for Law Firm Success, publicerades år 2015.

Under årens lopp har hon arbetat brett med olika typer av konsultbyråer, från teknikkonsultbolag till arkitektkontor, revisions- och advokatbyråer men även andra typer av bolag. När hon betraktar den nordiska advokatmarknaden så sticker den ut i ett internationellt perspektiv.

Prenumerera

Detta innehåll kan läsas av dig som är prenumerant.

Har du redan ett konto? Logga in för att läsa vidare.

Dator, läsplatta och mobiltelefon.

Premium

  • Dagsfärska analyser och artiklar via nyhetsbrev
  • Magasinet digitalt eller hem i brevlådan
  • Över 500 aktieanalyser per år
  • Unika investeringsverktyg och portföljer
  • Färre annonser och en bättre läsarupplevelse
  • Och mycket mer
479 kr  / per månad

Vill du se fler alternativ? Läs mer här