Innehåll från annonsör

Ett sommartips från Affärsvärlden

Missa inte Affärsvärldens poddar. Perfekt sommarlyssning! Inget konto behövs - lyssna direkt.
Ett sommartips från Affärsvärlden - 111_binary_6963618.png

Med aktuella ämnen, baserade på Affärsvärldens journalistisk, rattar Helene Rothstein Affärsvärldens podcast. I podcasten intervjuar hon intressanta personer från näringslivet och samtalar kring högt och lågt. I det senaste avsnittet har Affärsvärldens Johan Eklund satt 29 börs-vd:ar under (avkastnings) lupp. Vilka står med på listan och vem toppar den?

I ett av de mest strömmade avsnitten berättar Lifcos sparkade vd Fredrik Karlsson om sin ilska mot Carl Bennet. Missa inte heller besöket hos norska hotellmagnaten Petter Stordalen.

I Affärsvärldens andra podcast, Ketchupeffekten, samtalar Linus Malmberg och Erik Wahlin kring affärsmodeller. Får ej missas.

Priset är exakt noll kronor per avsnitt. Det är vad vi kallar ett bra sommartips!

Du hittar alla avsnitten här (inget konto behövs).

Ps.

Om du vill kan du även lyssna via acast, Spotify eller iTunes!

Affärsvärldens podcast hittar du här: acast, Spotify, iTunes.

Ketchupeffekten hittar du här: acast, Spotify, iTunes.

Denna artikel är en annons, den är inte skriven av journalisterna på Affärsvärldens redaktion
Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.