Innehåll från annonsör

Maxad attityd med MINI tjänstebil

Valet av tjänstebil säger mycket om både föraren och företaget. Med MINI Countryman Plug-in hybrid blir alla nöjda – kollegor, kunder, familjen och inte minst du.
Maxad attityd med MINI tjänstebil - mini2_binary_6912482.jpg

Mycket attityd är bra, men det är ännu viktigare att ha rätt attityd. Bara för att du bor i landet lagom så ska du inte nöja dig med en lagom bil. Med tungviktaren BMW Group i ryggen är MINI ett av världens mest hållbara bilmärken. Med MINI Countryman Plug-in hybrid får du en snygg och bil som har överraskande mycket lastutrymme, bjuder den senaste tekniken, sportar en säker 4-hjulsdrift och inte minst är miljövänlig i egenskap av klimatbonusbil. Och därmed ekonomisk i och med det nya skattesystemet som träder i kraft 1 juli 2018.

Gör storstilad entré på personalparkeringen

Visst ska man på jobbet alltid föregå med gott exempel och leva som man lär? Med MINI Countryman Plug-in hybrid visar du kollegor och kunder att du är miljömedveten utan att tumma på din kvalitet, säkerhet och smak. Så rulla in på parkeringen med maxad stil i en MINI-bil – välj den färg som passar just dig: midnight black, thunder grey, island blue eller chili red? Tio olika färger och invändiga materialval som ek, kastanj eller blanksvart ger bilen attityd och personlighet. Countryman kommer med eleganta aluminiumfälgar, läckra lädersäten och sportiga detaljer som får oss att rysa.

LÄS MER OCH SE ALLA MODELLER HÄR

Med Essential får du bland annat parkeringsassistans, cruise control och ratt i lyxigt läder

MINI vecka 18 

En kravlös bil som ger mycket tillbaka

Föreställ dig hur du slipper köa på bensinstationen mellan två viktiga möten, och se hur obrytt du hanterar situationen när du har glömt att ladda batteriet. För du vet att det är lugnt. En laddhybrid är ett miljövänligt val som alltid ger dig en trygg backup – tar elen slut går motorn över på bensin. Ju längre sträckor du kör, desto tryggare kan du känna dig, eftersom batteriet dessutom laddas under körning.

Standardpaket som ligger långt över standard

Plug-in hybriden kommer med ett standardpaket som garanterat gör dig nöjd: automat, 4-hjulsdrift, navigationssystem, driving modes, iso-fix både i fram- och baksäte, dimljus, ljuspaket, höjdjusterbara säten fram, takräcken och air condition är ett axplock av alla härligheter som är standard.

Välj paket efter personlighet och livsstil

Essential, Experience eller Maximise – vem är du? Vilka extrafunktioner vill du att din MINI ska ha? Med Essential får du bland annat parkeringsassistans, cruise control och ratt i lyxigt läder. Väljer du det maxade Maximise-paketet så tillkommer exempelvis head-up display och ett grymt ljudsystem från Harman Kardon.

City cruising eller road trip – alltid hållbar körglädje

Frihetskänslan är total när elmotorn alltid startar med ett kick, du gör 0-100 på under 7 sekunder och sedan susar fram på vägen med 224 hk i pedalen. För dig som oftast kör i täta stadsmiljöer är Countryman Plug-in hybrid ett utmärkt val: du kan vardagsköra helt på el, får koldioxidneutral körning och dessutom med minsta buller. Med full bensintank på 37 liter spelar avståndet inte längre någon roll. Bilen tankas precis som traditionella bensinbilar. Med SAVE Batteri-funktionen kan du spara el tills du kör av motorvägen och in i stan.

LÄS MER OCH SE ALLA MODELLER HÄR

Läs flera artiklar om MINI på AllaTjänsterbilar.se:

ANNONS: Pendla proffsigt med MINIs nya plug-in hybrid
ANNONS: Lev storslaget med MINIs nya laddhybrid
ANNONS: Bli en bättre och säkrare bilförare med MINI Countryman Plug-in hybrid

Denna artikel är en annons, den är inte skriven av journalisterna på Affärsvärldens redaktion
Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.