Innehåll från annonsör

Pendla proffsigt med MINIs nya plug-in hybrid

Vardagspendla helt på el för att när helgen kommer, fly stan. Med MINIs nya laddhybrid är allt möjligt. Med MINI Countrymans ALL4 fyrhjulsdrift finns absolut inga gränser för vart bilen kan ta dig.
Pendla proffsigt med MINIs nya plug-in hybrid - mini2_binary_6913149.jpg

Sudda ut gränsen mellan jobb- och privatliv – eller ja, åtminstone när det kommer till bilen. Förena nytta med nöje och låt MINIs laddhybrid göra vardagspendlingen både komfortabel och tyst. MINI Countryman Plug-in hybrid ALL4 är dessutom energisnålare än motsvarande konkurrenter och kan stoltsera med titeln klimatbonusbil.

Pendla med stil och med gott samvete

Välj energikälla efter typ av resa – starta med fulladdat batteri och kör på el till jobbet, affären eller träningen – när du drar ut på motorvägen för en road trip är det bara att ställa om till bensin. Med ett koldioxidutsläpp på 55 g/km har vi här en riktig miljökämpe. Batteriet laddas lätt, vart du än är – hemma medan du sover, på jobbet eller på någon av alla offentliga laddningsstationer.

ALL4 och navigation, för alla vägar och väder

Nu bor vi ju ändå i Sverige och det är viktigt att du behåller kontrollen oavsett väder. Ingen annan plug-in hybrid i samma storleksklass har fyrhjulsdrift som standard. Fyrhjulsdriften fördelar drivkraften mellan fram- och bakaxel för bästa fäste baserad på din körstil och vägförhållande. ALL4 fyrhjulsdrift räknar ut det optimala fästet för varje hjul och vid extrema lägen, som lera och snö, kan mesta möjliga kraft skickas till bakaxeln för att hjälpa dig vidare. MINI Countryman Plug-in hybrid har dessutom bland annat automat och navigation som standard samt 224 hästkrafter som tar dig dit du vill.

LÄS MER OCH SE ALLA MODELLER HÄR

Concierge service – din privatsekreterare, högra hand och räddare i nöden

Mini vecka 19

Gör arbetslivet mindre arbetsamt

Det är inte bara siffrorna i din budget och företagets balansräkning som säger något om hur framgångsrik du är. Genom att välja MINI Countryman Plug-in hybrid så gör du ett kostnadseffektivt bilval. Lägre bränslekostnader, fordonsskatt och försäkringsvärde gör MINIs laddhybrid till ett riktigt smart val. Alla uppkopplade funktioner i din MINI och appen MINI Connected gör den också till en idealisk arbetspartner som låter dig komma igång med dagens jobb redan på vägen till kontoret.

Concierge service – din privatsekreterare, högra hand och räddare i nöden

Livet är fullt av överraskningar. Oavsett om du letar efter en nattöppen sushirestaurang, behöver boka ett flyg eller ett hotellrum så är vårt concierge-service-team tillgängligt via telefon dygnet runt för att hjälpa dig. Genom en knapptryckning på navigationssystemet så ringer bilen upp en av dina ”privatsekreterare” så att du kan prata med dem medan du kör. De ger dig fakta, kontakter och praktiska råd som gör din resa enklare – var du än befinner dig – och kan skicka adressuppgifter direkt till dig.

LÄS MER OCH SE ALLA MODELLER HÄR

Denna artikel är en annons, den är inte skriven av journalisterna på Affärsvärldens redaktion
Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
Annons från Invesco
Annons från Trapets