Innehåll från annonsör

Så kan skogen göra Sverige fossilfritt

År 2050 ska Sverige inte ha några nettoutsläpp av växthusgaser till atmosfären. Men för att nå dit måste vi ta hand om, och utnyttja de resurser vi har i Sverige, bättre än vi gör idag.

Skogen har en extremt viktig roll att fylla för att vi ska kunna nå vårt mål att bli världens första fossilfria land. I den här filmen träffar vi Europas största skogsägare SCA, som visar hur de jobbar för att skapa en fossilfri verksamhet genom hela produktionsledet.

För mer information:
www.sca.com

Denna artikel är en annons, den är inte skriven av journalisterna på Affärsvärldens redaktion
Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.