Innehåll från annonsör

Så kan vi minska klimatpåverkan från maten du äter

Världens livsmedelsproduktion står för 25 procent av människans klimatpåverkan.

Det innebär att sättet vi producerar och hanterar vår mat behöver både effektiviseras och bli ännu mer hållbart. 

I det här avsnittet går vi igenom hur livsmedel kan produceras på ett hållbart sätt, samt hur konsumenterna kan få information om att deras

För mer information:
www.findus.se

Länkar till hela serien:

Se hela serien om hur vi kan skapa en hållbara livsmedelsindustri i Sverige:

Avsnitt 1: Därför vill konsumenterna ha livsmedelsmärkning
Avsnitt 2: Så kan vi skapa en hållbar produktion
Avsnitt 3: Så kan vi minska vårt matsvinn
Avsnitt 4: Så kan forskningen ge oss en hållbarare livsmedelsproduktion

Denna artikel är en annons, den är inte skriven av journalisterna på Affärsvärldens redaktion
Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.