Platsannonser

Biträdande jurist med inriktning M&A till Andulf Advokatbyrå

Andulf har varit en fokuserad boutiquebyrå sedan starten för närmare 20 år sedan och vi erbjuder fullservice inom vår nisch – Private Equity och alternativa investeringar. Vi sätter stor ära i att leverera juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet och har fått förtroendet att representera flera av de största och mest välrenommerade aktörerna på marknaden. Vi har ett stort inflöde av nya spännande uppdrag och vill därför utöka vårt team ytterligare med en biträdande jurist som vill växa och utvecklas med oss.

Vad erbjuder vi

Andulf har sitt ursprung i en av de största svenska byråerna, vilket präglar såväl oss som arbetar här som vår klient- och kunskapsbas. Samtidigt har vi som boutiquebyrå haft frihet att forma vår företagskultur och skapa en arbetsmiljö som möjliggör och uppmuntrar prestigelöshet, samarbete, omtanke, respekt för varandra och möjlighet att kombinera karriären med familj och fritid. Vår storlek och företagskultur gör det också möjligt för oss att snabbt ta tillvara de möjligheter som teknikutvecklingen kommer ge under de närmaste åren.

Hos oss får du mycket goda möjligheter att utvecklas i din roll som jurist och specialist och vi arbetar aktivt för att maximera kunskapsspridning i organisationen och stötta varje anställd i den individuella utvecklingen på det sätt som passar individen bäst. På Andulf arbetar vi i små team och nära våra klienter vilket gör att varje medarbetare får en central roll.

Om rollen

Du blir del av vårt M&A-team och har ett naturligt och tätt samarbete med vår fondgrupp. I samband med fusioner och förvärvstransaktioner agerar vi ofta som juridiska rådgivare för riskkapitalfonder, industriella aktörer, entreprenörer och utländska advokatfirmor och har erfarenhet från över tusen transaktioner. Klienter kommer till oss eftersom de uppskattar vår filosofi, den höga partneruppmärksamheten och små, dedikerade och erfarna team.

Vårt branschfokus ger oss en unik insyn i och erfarenhet av marknadens aktörer och relaterade affärer och omfattar flera rättsområden inklusive bolagsrätt, avtalsrätt, skatterätt, finansmarknadsrätt och fastighetsrätt.

Om dig

Vi söker dig med svensk juristexamen, med goda akademiska meriter, som vill lära dig mer om rollen som M&A- jurist och du har ett stort intresse för byråns fokusområden. Sannolikt har du 1–2 års relevant arbetslivserfarenhet inom M&A och/eller VC från advokatbyrå eller bolag, alternativt är du nyexaminerad med relevant arbetslivserfarenhet. Erfarenhet av fondjuridik är meriterande. Utmärkta kunskaper i svenska och engelska, såväl skriftligt som muntligt, är ett krav.

Eftersom vi har en stark samarbetskultur är det viktigt för oss att du är en god lagspelare. Du kommer att arbeta med kollegor som drivs av att ha spjutspetskompetens inom sitt gebit och som alltid arbetar med ett starkt klientfokus. Vi söker dig som delar våra värderingar och vill få möjlighet att fortsätta utvecklas och bli riktig specialist inom vår nisch.

Frågor och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. För frågor angående företaget, teamet eller rollen, vänligen kontakta Zarina Virsholm på 0733 99 07 27 eller på zarina.virsholm@sharprecruitment.se alternativt Ellen From på 0733 44 47 48 eller ellen.from@sharprecruitment.se.

Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande så ansök gärna idag.

Din ansökan ska bestå av CV och betyg. Varmt välkommen med din ansökan!

Mer om oss

www.andulf.com.

Vi är nominerande till Årets Advokatbyrå:, www.aretsadvokatbyra.se/nominerade-2024