Börsveckans nya femetta

I senaste numret ger tidningen fem köpråd, ett säljråd och två aktier att avvakta med.

Börsveckan ger köpråd till AQ Group, IAR Systems, Capio, Nilörngruppen och danska-brittiska säkerhetsbolaget G4S.

Securitas och Thule ges en neutral rekommendation samtidigt som tidningen råder till avvakta för sektorkollegorna Betsson och Unibet.

”Betsson har länge varit en favorit men under våren bytte vi på redaktionen fot och tog ur den från såväl börsveckansportföljen, utdelningsportföljen som topplistan”, skriver tidningen.

Även nyligen noterade Academedia får en avvakta-rekommendation.

Leovegas får å sin sida en säljrekommendation.

”Leovegas är nu en komplett operatör med sportbok och live-casino. Den höga tillväxten och höga mobilpenetrationen talar för aktien. Menb tillväxten är dyrköpt och målen ambitiösa”, skriver Börsveckan.

 

 

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.