Raytelligence gör riktad emission till Holistic Fastigheter

Radarsensorbolaget Raytelligence avser genomföra en riktad nyemission på 76 miljoner aktier till Holistic Fastigheter i Halmstad där betalning erläggs genom kvittning.
Raytelligence gör riktad emission till Holistic Fastigheter - Raytelligence Pelle Viberg
Raytelligence VD, Per-Arne Viberg.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Emissionen är ett resultat av att Raytelligence haft krav på förfallna hyresfakturor från Holistic på 727 740 kronor för en lokal som man hyrt. Hyresavtalet avslutades i somras och som kompensation för hyresavtalets avslutande kom parterna överens om att Raytelligence ska betala ytterligare 796 644 kronor till Holistic.

Den sammanlagda summan motsvarar emissionen som Raytelligence gör till Holistic. Teckningskursen är 0,02 kronor och innebär en premie på 81 procent jämfört med stängningskursen på fredag. Betalning erläggs genom kvittning vid teckning.

Utspädningseffekten är cirka 13,3%.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Carnegie Fonder
Annons från Invesco