”KKR Nabisco firades med Krug Brut 59”

Som delägare i en av Wall Streets största investmentbanker ­skålade Håkan Guldkula ofta i champagne på 1980-talet. Nu har han ett eget champagneföretag.

Håkan Guldkula är jetlaggad, han har precis landat i Stockholm efter en resa till Cannes och Beverly Hills. Hans bas i USA är annars på The Plaza Hotel i New York där han köpt tre lägenheter.

Han växte upp i Ludvika under 1960- och 1970-talen, och till skillnad från många av klasskompisarna började Håkan Guldkula tidigt intressera sig för aktier.

Prenumerera

Detta innehåll kan läsas av dig som är prenumerant.

Har du redan ett konto? Logga in för att läsa vidare.

Dator, läsplatta och mobiltelefon.

Premium

  • Dagsfärska analyser och artiklar via nyhetsbrev
  • Magasinet digitalt eller hem i brevlådan
  • Över 500 aktieanalyser per år
  • Unika investeringsverktyg och portföljer
  • Färre annonser och en bättre läsarupplevelse
  • Och mycket mer
479 kr  / per månad

Vill du se fler alternativ? Läs mer här