Conny Ryk om det turbulenta året: ”Ångrar hur vi framställt oss”
Det är en av sommarens sista dagar i villaområdena i Stockholmsförorten Gamla Enskede. Skolbarn och valaffischer påminner om att hösten är på intågande, men solen skiner fortfarande i de lummiga kvarteren. På kvarterskrogen Matboden sitter ett par sommarivrare kvar på uteserveringen.
En brunbränd Conny Ryk tar hemvant emot i entrén. Stammis-känslan är befogad, han är trots allt delägare i restaurangen. Han rör sig ledigt mellan borden och hälsar på personalen.
Prenumerera
Har du redan ett konto? Logga in för att läsa vidare.
Premium
- Dagsfärska analyser och artiklar via nyhetsbrev
- Magasinet digitalt eller hem i brevlådan
- Över 500 aktieanalyser per år
- Unika investeringsverktyg och portföljer
- Färre annonser och en bättre läsarupplevelse
- Och mycket mer
Vill du se fler alternativ? Läs mer här