Dagens nya köpråd

Nordea höjer en industrigrupp till köp och sätter en riktkurs som indikerar en uppsida på över 60 procent.

Nordea Markets höjer sin rekommendation för Volati till köp från behåll. Riktkursen är 70 kronor. Det framgår av en analys.

Aktien i Volati stängde på 43:20 kronor på måndagen.

Nordea Markets sänker sin rekommendation för Lundin Gold till behåll från köp. Det framgår av Bloomberg.

Aktien har gått upp med cirka 62 procent sedan årsskiftet. Under måndagen steg kursen med drygt 7 procent.

Nordea Markets sänker även riktkursen för SAS till 18 kronor från 22 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av Bloomberg.

SAS aktie stängde på 12:39 kronor på måndagen.

Berenberg Bank höjer riktkursen för Embracer till 125 kronor från 100 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av Bloomberg.

Embracers aktie stängde på 100 kronor jämnt på måndagen.

 DNB Markets sänker sin rekommendation för Evolution Gaming till behåll från köp. Riktkursen höjs samtidigt till 415 från 330 kronor. Det framgår av en analys.

Aktien stängde på 405 kronor på måndagen och den har stigit med 44 procent sedan årsskiftet.

OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
    Annonstorget Premium i samarbete med King Street Media Annonsera här