Dubblat bud på Tradedoubler

Gravity4 har beslutat sig för att dubbla budet på nätannonsförmedlingsföretaget Tradedoubler.

Bolaget erbjuder nu 13,40 kronor per aktie, eller 564,7 miljoner kronor för Tradedoubler, där motsvarande cirka 282 miljoner kronor är kontanta medel och resterande 282 miljoner kronor avser Gravity4-aktier.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Tradedoublers vice styrelseordförande Mikael Nachemson vill inte kommenterade nyheten om att Gravity4 ska ha dubblat budet på bolaget till 13,40 kronor när SIX News når honom.

Kan du bekräfta att ni mottagit ett nytt bud?

”Jag vill inte kommentera det i dagsläget. Du får ta kontakt med ordförande Pascal Chevalier”, säger Mikael Nachemson kort till SIX News.

 

 

nullnull

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.