Förlust för Saniona

Forskningsbolaget Saniona redovisar ett resultat efter skatt på -27,7 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2019 (15,3).

Resultatet per aktie uppgick till -1:00 kronor (0:68).

Rörelseresultatet blev -26 miljoner kronor (19,9).

Nettoomsättningen uppgick till 0,3 miljoner kronor (44,6). Under 2019 utgörs intäkterna av forskningsfinansiering enligt avtalet med Boehringer Ingelheim. Under 2018 utgjordes intäkterna av forskningsfinansiering enligt avtalet med Boehringer Ingelheim och Benevolent AI.

Det operativa kassaflödet under tredje kvartalet 2019 uppgick till 25,4 miljoner kronor (19,1). Koncernens kassaflöde under tredje kvartalet 2019 uppgick till 25,6 miljoner kronor (19,4).

¨”Att få Tesomet godkänt i USA och Europa är Sanionas första prioritering och det som vi fokuserar våra resurser på. Kliniska data är lovande och vi ser fram emot att få ut denna behandling till patienterna”, kommenterar vd Jørgen Drejer i rapporten.

OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
    Annonstorget Premium i samarbete med King Street Media Annonsera här