Oscar Properties köper två fastigheter och säljer sju

Bostadsutvecklaren Oscar Properties har tillträtt två fastigheter till ett värde om 343,5 miljoner kronor och frånträder samtidigt sju fastigheter till ett värde om 340 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande.
Oscar Properties grundare och vd Oscar Engelbert
Oscar Properties grundare Oscar Engelbert Foto: Malin Hoelstad / SvD / TT
De förvärvade fastigheterna om cirka 23 000 kvadratmeter omfattar dagligvaruhandel samt en skola om cirka 6 000 kvadratmeter. Fastigheterna genererar tillsammans ett årligt driftnetto om 27,3 miljoner kronor.

De avyttrade fastigheterna som befinner sig i Höganäs och Motala består av handel, restaurang och hotell. Utöver det överenskomna fastighetsvärdet om 340 miljoner kronor tillkommer det en tilläggsköpeskilling vid lagakraftvunnen detaljplan om 2 000 kr per kvadratmeter ljus BTA.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.