Telias ordförande föreslås till Stillfronts styrelse

Gamingbolaget Stillfronts valberedning föreslår inför årsstämman den 14 maj nyval av Maria Hedengren och Lars-Johan Jarnheimer som styrelseledamöter i bolaget.
Telias ordförande föreslås till Stillfronts styrelse - WEB_INRIKES
Telias styrelseordförande Lars-Johan Jarnheimer. Foto: Claudio Bresciani / TT

Maria Hedengren har varit finanschef på Netent och Izettle samt vd för Readly. Hon är idag verksam i ett flertal styrelser, som investerare samt som venture partner på ett globalt riskkapitalbolag.

Lars-Johan Jarnheimer har en lång karriär bakom i sig i bolag som Tele2, Millicom, H&M och Ikea. Han är i dag styrelseordförande i Telia, Ingka Holding (Ikea), Elite Hotels och Arvid Nordqvist samt styrelseledamot i SAS.

Styrelseledamöterna Birgitta Henriksson och Ulrika Viklund avböjer omval.

Omval föreslås av styrelseordförande Katarina G. Bonde samt styrelseledamöterna Erik Forsberg, Marcus Jacobs och David Nordberg.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.Annons från Invesco