Förvärvskonglomeratet Storskogen på väg till börsen

Förvärvskonglomeratet Storskogen, som backas upp av flera kända investerare, har siktet inställt på en börsnotering före årsskiftet. Det skriver Dagens industri.
Karl-Johan Persson.
Karl-Johan Persson. Foto: Jonas Ekströmer / TT kod
I en kommentar till Di uppger grundare och VD Daniel Kaplan att det är något som utvärderas men som han inte kan kommentera närmare.

Storskogen har bland annat H&M:s före VD Karl-Johan Persson och Stenaarvtagaren och investeraren Madeleine Olsson Eriksson på ägarlistan.

Bolaget har i år hunnit förvärva hela 48 bolag. Det är små och medelstora aktörer som verkar inom diverse segment som Storskogen brukar plocka upp. Under tisdagen aviserades det senaste köpet i form av schweiziska Marwell som är en B2B-leverantör av professionella hår- och skönhetsprodukter.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.