Morgan Stanley höjer Nibe till jämvikt

Värmeteknikbolaget Nibe har höjts till jämvikt (undervikt) hos Morgan Stanley som nu anser att bolagets risker är reflekterade i aktien efter årets nedgång om 45 procent. Det framgår av en analys som Bloomberg News tagit del av.
Nibe värmepump
Nibe utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter som exempelvis värmepumpar, ventilationsprodukter, varmvattenberedare och fjärrvärmeprodukter.
Analytikern Pam Liu ser en stark startbana för tillväxt och har svårt för att hitta mycket nedsida jämfört med dagens analytikerkonsensus.

Nibe har nu inte en enda analytiker med säljråd (eller motsvarande). Morgan Stanleys riktkurs ligger emellertid på 70 kronor, det vill säga 6,5 procent lägre än dagens aktiekurs.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Carnegie Fonder
Annons från VECKANS FÖRETAG