Välkommen till Börsplus Temadag Lönsamma småbolag 28/11

Den 28 november med start kl 13:00 är du som läsare av analystjänsten Börsplus inbjuden att i Stockholm träffa sju lönsamma småbolag. Dessa är Rottneros, Nordic Waterproofing, ByggPartner, C.A.G, DistIT, Slitevind och Infracom. Börsplus Peter Benson är moderator och evenemanget avslutas med mingel.

Program

Torsdag den 28 november Kl. 12:55

Plats: Grev Turegatan 30, Summit GT30 Stockholm

 

12.55 Peter Benson hälsar välkomna

13.00 Rottneros, vd Lennart Eberleh

13.30 Nordic Waterproofing, cfo Jonas Olin

14.00 ByggPartner, vd Fredrik Leo

14.30 PAUS

15.00 C.A.G, vd Åsa Landén Ericsson

15.30 DistIT, vd Robert Rosenzweig

16.00 Slitevind, vd Jonas Dahlström

16.30 Infracom, vd Bo Kjellberg

17.00 Börs AW

 

 

Temadagen är ett samarbete mellan BörsplusFinwire.tv och Nordnet Bank.

ANMÄLAN VIA DENNA LÄNK

Antalet platser är begränsade. Principen är först-till-kvarn. Vid frågor kontakta:

event@finwire.tv

Om Börsplus Temadagar

Analystjänsten Börsplus ambition är att vara Sveriges erkänt bästa analysmedia. Vi har två måttstockar. Börsplus ska analysera fler aktier än någon annan och vi är inte nöjda om inte pricksäkerheten är i topp. Detta är löftet till Börsplus prenumeranter och det kommer vi aldrig att tumma på.

Dessutom är Börsplus medarrangör till temadagar som:

  • Bostadsdagen
  • Digitala Vinnare
  • Lönsamma Småbolag
  • Tillväxtbolag

Temadagarna finansieras av de medverkande börsbolagen. Försäljningen sköts av Finwire.tv som är medarrangör av Börsplus Temadag Lönsamma Småbolag. Börsplus vaktar noga så att våra slutsatser inte färgas på ett sätt som försämrar kvaliteten i Börsplus analyser. Sammantaget är vi övertygade om att fördelarna för Börsplus prenumeranter överväger. Temadagarna ger både Börsplus analytiker och prenumeranter bättre möjligheter att träffa intressanta börsbolag. Det ligger helt i linje med Börsplus filosofi som är att ”fler insikter ger mer avkastning”.OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på www.borsplus.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till www.affarsvarlden.se. I sällsynta fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.