Kepler Cheuvreux: Aktien ska upp idag

Kepler Cheuvreux anser att Kindreds kvartalsrapport var solid med en stark sportbokmarginal. Det framgår av en rapportkommentar. 
Kepler Cheuvreux: Aktien ska upp idag - kindred-unibet-mobil-affarsvarlden-700_binary_6875308.png

Investeringshuset anser att bolaget gav en positiv kommentar vad gäller intäkterna under inledningen av det första kvartalet. Intäkterna är hittills upp 17 procent medan man själva räknar med en tillväxt om 10 procent. 

Vidare bedömer man att Kindred verkar förbättra sin marknadsandel i Sverige. Detta mot bakgrund av att företaget rapporterat en tillväxt om 166 procent avseende nya deponerande kunder samt 97 procent tillväxt gällande aktiva kunder under de senaste 90 dagarna. 

Man tillägger dock att det återstår att se hur utvecklingen ser ut efter välkomstbonusar. 

”Generellt sett betraktar vi rapporten som stark och med den positiva starten på det första kvartalet 2019 väntar vi oss positiva justeringar av konsensus med 3 till 5 procent och att aktien stiger med ett liknande intervall”, avslutas kommentaren med.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.